Kotojärven Kartanogolfin 

MAHTAVAT EDUT JÄSENILLE

Supergolf ja GoGolf jäsenyys

Kotojärven Kartanogolfin jäsenyys sisältää kaudella 2020 myös Supergolfin ja GoGolfin jäsenyydet. Linkkien kautta voit tutustua näihin etuihin tarkemmin tai voit kysyä lisää caddiemasterilta. Golfseuran jäsenyyden myötä olet paitsi seuran myös Suomen Golfliiton (golf.fi) jäsen. Tärkeimpinä etuina jäsenyys sisältää seuraavat perusedut:

 

– vakuutuksen (lue lisää: Pohjolan pelaajan vakuutusturva)

– tasoituksen ylläpidon

– Golflehden

Yhteistyöedut Porvoo Golfin kanssa

Kotojärven jäsenenä tai pelioikeutettuna pelaat yhteistyökentällämme Porvoo Golfissa edullisempaan hintaan, greenfee 25 €, keskiviikkoisin koko päivän ja sunnuntaisin klo 15 alkaen koko kauden ajan.

 

Lisäksi KjKg:n jäsenenä saat

– jäsenrekisterin mukaiset uutiskirjeet* 

– ilmaiset Mestikset + lounas 1. kisapäivänä**

– muut jäsentapahtumat, kuten sääntöillat ja vastaavat koulutukset

Uutiskirjeissä tiedotamme ensimmäisenä palveluistamme ja tapahtumistamme. Myös klubin matkatarjoukset sekä opetukset, tapahtuma- ja kilpailukutsut ym. klubin palvelut löytyvät aina uutiskirjeestämme.

** Seuran Mestaruuskisat elokuussa. Kaksipäiväinen (la-su) kilpailutapahtuma, joka on jäsenille maksuton ja seura tarjoaa kilpailijoille perinteisesti lounaan 1. kisapäivänä.

Jäsenyys Kotojärven Kartanogofl ry:ssä (KjKg) onnistuu helpoiten täyttämällä jäsenhakemus Nexgolfissa.

HUOM !

Jos olet astumassa uuden harrastuksen pariin ja kaipaat lisää tietoa lajin ensi askeleista, KATSO myös Aloita golf -sivu. Sieltä löydät tärkeää ja hyödyllistä tietoa lajin aloittamiseen sekä linkkejä mielenkiintoisille kotimaisille ja ulkomaisille golfsivustoille.

KOTOJÄRVI GOLF

Kotojärventie 15, 07150 LAUKKOSKI

Puh. 044 975 2950

caddiemaster@kotojarvigolf.fi

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle